Helsingin "urpobotti" HSF:n robokisaan

Tänään tuli “hiukan” setbackkiä kun onnistuin rikkomaan kernelin (lisäksi käyttämämme muistikortti on rikki, kiva 3.5M/s luku ja 2M/s kirjoitus “Class 10” kortilla), no eikun mounttaamaan eri linuxissa kortti ja taistella oleelliset kansiot talteen, sitten (reilun viikon vanhasta) backupista image uudelle kortille (@dist:iltä jostain löytyny class 6 mutta se ainakin pääsi luvattuihin nopeuksiin)

Jokatapauksessa saimme RTIMULib-kuviot testattua ja @guttula rupesi lisäämään kompassineulaa ja attitude-visualisointia @dist:in sensorivisupalikkaan. Lisäksi kääntelin kokeeksi libpixyusb:n myös uudemmassa Linuxissa (ja x86:lla), sama color-code ongelma jatkui ja sitten kun menin pixyn foorumeilta kaivelemaan niin kävi ilmi että kyseessä on tunnettu bugi kahden viikon takaa (toivottavasti korjaavat pian…). Olis tietty ihan kiva jos ne foorumipostaukset tulis Googlella vastaan kun hakee aihetta mutta ilmeisesti Redmine ei vaan osaa.

Lisäksi nyt on tukipyörä edessä ettei nokka kynnä maata, taaksekin olis samanlainen mutta sitten ei enää ajopyörät yllä kunnolla :slight_smile: Joten sahailin @heikkki:n PTFE (aka Teflon) tangosta sopivan palan, hyvin liukuu ainakin läbin maalatulla betonilla. Tiistaina hän varmaan sorvailee meille paremman ratkaisun.

Ulkonäköseikat ovat yhä täysin kakkossijalla koska varsinaisessa toiminnallisuudessakin on ollut ihan riittävästi puuhaa, mutta jos sinä olet koet olevasi kykenemätön koodaamaan itse ohjauspuolta niin korimuotoilijan paikka on yhä auki.