KIrjasto Oodin robotiikkapäivä 2.2.2019


#1

Oodilta tuli viesti. Erityisesti toivottiin Rubikin kuution ratkaisijaa näytlle. @jari kiinnostaako lähteä? Tarvitaan ainakin muutama vapaaehtoinen, jotta onnistuisi.

Hei!

Olemme järjestämässä LA 2.2. Keskustakirjasto Oodissa Robotiikkapäivää jossa on näytillä erilaisia robotteja, luentoja ja työpajoja. Mukana on mm. Oodin logistiikkarobotti ja Futurice jonka kanssa meillä on yhteinen InMoov-projekti ja muita erilaisia robotteja.

Näin WärkFestissä teidän upean Rubikin kuutio -robotin ja muuta hienoa. Olisko teillä kiinnostusta osallistua Oodin robotiikkapäivään? Vaikka samaan tyyliin omana pisteenä niinkuin WärkFestissä tai vaikka työpajaa pitämään?

Oodissa on paljon varmasti hacklabilaisia kiinnostavia palveluita ja tapahtumia, mm. 3D-tulostimet, elektroniikkapisteet, laserleikkuri, UV-tulostin, studiot jne. ja olisi hienoa tehdä teidän kanssa yhteistyötä.

https://fi-fi.facebook.com/events/1022749927925118/


#2

Voisi kai tuonne lähteä, jos kuutiovätkyttimelle on kiinnostusta. Varmaan tarvitaan muitakin, jos jotain työpajaa tai edes yleisempää esittelyständiä aiotaan pitää.


#3

Jos minusta on mitään hyötyä niin tuo ajankohta on kyllä vapaa. Eli voin olla mukana tekemässä jotain jos tarvitaan.


#4

Eiköhän tämä taida siis järjestyä, laitan viestin Oodille että päästään mukaan.


#5

Oodilaiset kyselivät myös löytyisikö hiihtolomalla [hacklabilaisia] avoimeen Arduino/ESP/elektroniikka/sensori/servo/jne. häkkäilytapahtumaan. Varsinaista ohjelmaa ei kai vielä ole, mutta paikalle voi tulla aiheesta kiinnostuneita yläkoululaisia ja lukiolaisia, jos tapahtumasta tiedotetaan.

Meikä ainakin voisi osallistua, mutta onko kenelläkään muulla mahdollisuutta ja kiinnostusta osallistua? Voin jutella Oodissa lisää tällä viikolla kun käy sopimassa ilmanlaatusensorityöpajasta siellä.


#6

Harmillisesti mulla on la 2.2. jo kiinni. Hiihtolomavkolla voisi joku pvä onnistua, koska kaikki muut on lomalla (duunissa ei saa ketään mistään kiinni) ja voisin ehkä pitää vapaata ainakin osan aikaa. Mutta laita tietoa ajoista ja muista raameista, kun tiedät.


#7

Mikäli en ole kipeä (just nyt näyttää hiukan pahalta sen suhteen kyl) niin voisin tulla kanssa, mulla on 3 näitä kittejä https://www.pololu.com/product/3550 kasaamattomina ja yksi toinen pieni robokäsikitti kasattuna.