Labin lattian maalaustalkoot La-Su 13.-14.7. tekijöitä kaivataan

Tarvitaan vapaaehtoisia ensi viikonloppuna labin lattian maalaustalkoisiin. Vähintään 4-5 ihmistä pitää löytää jotta saadaan roudaus, lattian valmistelu ja maalin läästiminen tehtyä viikonlopun aikana.

Tarkoitus on lauantaina tyhjentää lounge ja 3d-printtaustila sekä lakaista lattiat. Sunnuntaina maalaus.
Jos/kun saadaan halutunkokoinen topparoikka kasaan niin hommassa ei mene kauaa. Parhaassa tapauksessa koko savotta on valmis jo lauantaina, mutta iltamyöhään ei tarvitse puurtaa vaikkei olisikaan.

Kaikki apu on hyödyllistä, ei ole pakko ilmoittautua koko ajaksi. Kovin toivottavaa kuitenkin olisi, että ne jotka ilmoittautuvat myös tulevat paikalle koska muussa tapauksessa ollaan kusessa.

Ilmoittaudu vastaamalla tähän ketjuun.

Tulen La ja Su

Jos talon puolesta on suojavarusteet ja tuuletukset kunnossa niin pääsen la kahdeksi tunniksi, su ehkä myös.

Liuottimen käry tässä urakassa on se eniten häiritsevä tekijä. Jos on sille kovasti altis niin sitten ei kannata vaivautua paikalle sunnuntaina, mutta työsuojelullisessa mielessä noin lyhyt altistus (luokkaa tunti-pari) ei ole hirveän merkityksellinen. Muuten keikka on normaalia kotisiivousta vastaavaa, eli kannetaan kalusteet väistöön ja pestään lattia lauantaina. Sunnuntaina sitten valmistellaan maalaus rajauksilla jne, telataan äkkiä väri pintaan ja pois. Tuuletus koetetaan tietenkin maksimoida, mutta kuten labilla käyneet tietävät niin mitään rajua ilmanvaihtoa sinne on huono saada.

Ylläolevasta huolimatta edelleen kaivataan paria käsiparia lisää. Nyt tekijöitä on kolme kokoaikaista eli jos yksikin vielä löytyy niin keikka on päällä.

Mukana ainakin siivouksessa vähintään.

Okei, aloitamme molempina päivinä klo 10-11 välillä. Tai siis minä tulen silloin labille ja olisin iloinen jos saisin seuraa aika pian.
Näkymisiin.

Olen varannut hommaan sekä lauantain että sunnuntain.

Lisätiedoksi vielä, eli maalattava alue on blogissa merkitty punainen alue.

Hups, viikon päästä lauantaina tarvitaan raketteja katosta Heurekan tapahtumaan. Jos lattialla ei saa liikkua silloin, pitäisi saada ne (isot Haisunäätä- ja Iso-Haisu-raketit) johonkin mistä ne voi hakea. Voin tulla tänään lauantaina iltapäivällä 16-16 tienoilla itse hoitamaan asian, mutta jos maali jo levitetään ennen kuin ehdin sinne, voisiko joku ottaa ne vaikka varaston tai metallihuoneen puolelle? Voin samalla auttaa missä voin jonkin aikaa, mutta vähän rajoittunut on aikataulu :frowning:

Mika

Maalaus tehdään vasta sunnuntaina joten tänään on aikaa hoitaa raketit jemmaan. Olisi hyvä jos ehdit tulla hoitamaan tuon niin menee oikein ja maalausporukkakin saa keskittyä omaan hommaansa.

Hieno juttu, tulen tänään!

Mika

la 13. heinäk. 2019 klo 7.19 Martti Paalanen via hacklab.fi Discourse notifications@discourse.hacklab.fi kirjoitti:

Työporukka oli tehokas ja myös koko maalausosuus saatiin tehtyä tänään. Eli Mikalle tiedoksi: ei tarvitse tulla huomenna kun homma tuli jo valmiiksi.
Suurkiitos kaikille osallistuneille, sekä työn sankarin kunniamerkki ristissä olevien maalipensselien kera!

Kuvia flickrissä: Albumi 13.7.

No nyt on hieno. Hitaana taas jäin työttömäksi mutta onneksi eilen oli tehomiehitys paikalla!