Arduinon opettelu mielessä

Mikki tässä terve. Uutena jäsenenä ja tänään elektroniikkakurssilla ledejä vilkutellessa alkoi kiinnostamaan tuo arduino. Oliskohan tuo verkkokaupan 50e starter setti hyvä aloittelijalle? https://www.verkkokauppa.com/fi/product/12489/kmths/Arduino-Mega2560-Starter-Kit-aloituspakkaus?list=OZCYkRhHja8C3bPkOTwqqC3tSs5ZCZEC3yL95ZOu0C

Kyllä toikin toimii jos laiskottaa etkä jaksa kasata itse. Noissa kiteissä vaan tuppaa tulemaan mukana palikoita joita juuri kukaan ei jaksa käyttää mihinkään. Ebaysta saa vastaavia noin puoleen hintaan, joskin tossa kitissä oleva Mega on vähän pystyvämpi kuin perus Uno.
Melkein uskallan suositella, että hommaa ebaysta Arduino-klooni, leipälauta ja kytkentäjohtonippu. Labilta löytyy varsin paljon peruskomponentteja ja lisää saa ebaysta ja Aliexpressista puoli-ilmaiseksi. Voidaan katsella hommaa vaikka tiistaina tai torstaina.

Kiitos, hain laiskana miehenä sen paketin verkkokaupasta. Mielenkiintoinen laitos, ja lähinnä opetusmielessä sen paketin ostin, saa kokeilla niitä kytkentöjä mitkä paketissa olevat komponentit mahdollistaa. Leipälaudalla vilkkuu jo rivi ledejä, vähän säätöä vielä niin kelpaa vaimolle nukkekodin baarin esiintymislavan valoiksi :grin:

Nyt sitten vaan opettelemaan C++ -kielen alkeita että saat jotain omaa tehtyä.