Autocad kurssi?

Hei! Minulla on yksi turha oppilaitoslisenssi Autocadiin.

Olisiko kenellekään, vaikka kuka ei ole Hacklabin laseria vielä käyttänyt kiinnostusta kurssiin eli saisi non commercial oppilaitoslisenssin eräitten oppilaitosten kautta ja käytäisiin läpi miten Autocadia voi esimerkiksi käyttää?

Kieltämättä aika ehdoton oma kiinnostuksenaiheeni on lennokit, mutta kyllä raketinkin piirtäminen käy. Minä en vain tiedä “substanssijuttuja” raketeista, että olisi hyvä olla mockuppina vaikka styroksista palat, joille pitää olla osasto raketin sisällä.

Tavoitteena olisi pieni yhteisöllinen puuha ja kun Autocadia yhdessä pohtii, niin ehkä vahvistuu vanhat taidot tai oppii jotain uutta.

8mm vanerista voisi mielestäni tehdä myös noin 60 kiloisen robottiauton, joka hieman näyttäisi Starlight Delivery robotilta. Tuollaiseen on kanssa osat yms, jos jotain tuollainen projekti kiinnostaa. Vaikea sanoa, että mitä hyötyä siitä sitten olisi muuta kuin oppimistarkoitus. Ihmistä sillä voisi kuljettaa vaikka metsässä. Robotissa on kyllä kaikki voimansiirtojutut yms, jotka ei laserilla oikein ratkea.

Minuun voi ottaa yhteyttä emaililla jukka piste juslin ät haaga-helia.fi

Oppilaitoslisenssi joutaa henkilölle, jos joku tähän ns. kurssitukseen lähtee. Ajattelin, että kurssi on ilmainen, että kovin paljon ei voi vaatia minulta. Saa mainostaa tutuille!

t. Jukka