Avoimet ovet -päivä (Keskiviikkona klo 18:00 - 21:00)

Viimeinkin olemme päässeet siihen pisteeseen, että voimme pitää viikottain avoimia ovia! Avoimet ovet on keskiviikkoisin klo 18:00 - 21:00 (tai niin kauan kuin joku avaimellinen henkilö on paikalla).

Tähän ketjuun saa listailla vaikka ideoita siitä, mitä avoimet ovet sisältää ja millaista toimintaa halutaan. Ideana että tuolloin tila olisi kaikille avoin ja uudetkin voivat tulla tutustumaan toimintaan. Pääsääntöisesti yleistä oleskelua ja keskustelua sekä yhteisprojektien että omien tekoa. Olemme myös suunnitelleet avoimien ovien yhteyteen yhteistä pizzatilaus mahdollisuutta.

Mikäli löytyy vaikka hyviä yhteisprojekti ideoita, niin tänne vaan ilmoittamaan niin viedään asiaa eteenpäin :slight_smile:

Tervetuloa kaikille tasapuolisesti!

1 Like

3D-tulostimet kun saadaan toimintaan niin mahdollisuudet laajenee. Ilmaisilla Freecadilla, blenderillä ja dilaylla saadaan tehtyä tulostettavia malleja.

Mikko on hankkinut tarvittavat arduino-systeemit joilla saadaan tulostinten vialliset firmwaret päivitettyä.

Mut omia ideoita saa ottaa työn alle ja uusia ehdottaa. Ehkä paikan päällä olevalle ilmoitustaulullekin niitä voisi listata, ja päivittää tänne discourseen.

Mainittakoon vielä että ensimmäiset avoimet ovet keskiviikkona olivat onnistuneet! Porukkaa oli sopivasti paikalla ja saatiin äänentoistokin viriteltyä katon rajaan pois arvokasta tilaa viemästä. Tästä on erittäin hyvä jatkaa vaikka jonkinlaisilla avajaispizzoitteluilla, ja youtubesta voitaisiin hakea inspistä joillekin hauskoille ja näyttäville kokeiluille. Vaikka se ruokasooda-tulikäärmeen teko joka voitaisiin videoida.


Avoimet ovet Seinäjoella alkavat hiljalleen saada tuulta alleen. Tässä Seinäjoen Hacklabin tilojen esittely VR180 muodossa. Kuvaa voi kääntää eri suuntiin ja katsoa 3D:nä VR-laseilla.