Chaos Communication Camp 2019

21.-25.8.2019 Mildenberg - eli sama kuin vuonna 2015
Sijainti kartalla

Avataan tälle ketju hyvissä ajoin.

Leiri olisi tulossa ja suomalaisilta odotettaisiin paikalle taas saunaa samalla tavoin kuin SHA-leirille. Jotain isompaa ja hienompaa tietty mukaan kuin viime kerralla. Lippujen myynnin alkamisen ajankohdasta ei vielä tietoa.

Sauna
Berliinin alueella on aika paljon mahdollisuuksia saunakärryn vuokraamiseen, mutta nämä kaikki ovat puulämmitteisiä, mikä ei välttämättä sovi tapahtuman järjestäjälle. Puusauna myös vaatii enemmän säätämistä ja vahtimista. Toisaalta sähkön saatavuus voi olla myös ongelma. Yritetään avata keskusteluyhteys järjestäjiin ajoissa ja selvitetään mahdollisuudet.

HSF:ssä esiteltiin leirille lähtemisen suunnitelmia pikaisesti. Tässä vaiheessa ei ole tietoa, millä tavoin lippujen myynti tapahtuu, ja onko siinä käytössä rajatut osto-oikeudet samalla tavoin kuin CCC kongressissa.

Meillä olisi lista mahdollisista osallistujista, johon saa laittaa nimensä. Linkin saa kyselemällä irkissä. Huom. listassa on vielä toistaiseksi paljon SHA-leiriin liittyvää vanhaa tietoa, jota pitäisi siivota.

Tästä saa melko hyvän käsityksen millaiselta tapahtuma näyttää, sillä sijainti on sama kuin 2015:
https://www.flickr.com/search/?tags=cccamp15

Lipunmyynti on nyt alkanut ja Suomesta lähtevä ryhmä jakaa keskenään monistuvaa lipunostokoodia, jota ilman lippua tänä vuonna ei välttämättä saa ollenkaan. Ryhmään voi liittyä Disobeyn Mattermost-kanavalla cccamp19.