CNC-alkeiskurssi, erä 2

Kuten useilla foorumeilla on jo todettukin, niin suuren suosion johdosta järjestetään loppuvuonna pidettu CNC-alkeiskurssi pikauusintana uuden vuoden jälkeen.
Kiinnostuneilla on mahdollisuus nyt vaikuttaa kurssin ajankohtaan ja mahdollisesti luentopäiviin viikonloppu vs arkipäivät. Mikäli kurssi pidetään viikonloppuina niin alustavasti miettisin kahta viikoloppua joille osuisi kolme luentopäivää. Esim tammikuun 16, 17 ja 23, 24 päivistä kolme.
Kurssin asiasisältö tulee olemaan olennaisesti sama kuin ensimmäisellä kerralla mutta ajankäyttöä tiivistäen. Myös lopputyö pyritään saamaan aikaan samoin kuin edellisellä kurssilla.

Kommentoiikaa tänne ja viimeistään välipäivien aikaan kiinnitetään kurssin päivät.

3 Likes

Ehdottaisin 16, 17 ja 23 päivää.

Säädyllnen kommentointiaika on nyt kulunut joten kurssi pidetään 16,17 ja 23. tammikuuta kuten alussa ehdotettu ja kannatettu.
Mikäli esiintyy hyperaktiivisuutta, voidaan 24. sunnuntaina vielä kertailla ja täsmentää epäselväksi jääneitä juttuja.

Että näillä mennään. Nähdään 16.1. ja aloitetaan klo 12.00.

Onko tämä pikakurssi muuten avoin kaikille vai pelkästään jäsenille? (Tiedän, että itse laite on vain jäsenten käytössä)

Tervetuloa vaan paikalle olitpa jäsen tai et. Jäsenyys ei ole edellytys osallistumiselle. Samalla tulee labi tutuksi ja voit miettiä haluaisitko ehkä liittyä jäseneksi jossain vaiheessa.

Kiitos Kremmenille tähänastisesta!

Voisko materiaalit laittaa jakoon? Aiemman kurssin langasta löytyi muut paitsi G-koodeja ja koordinaatistoja käsittelevät prujut (linkit johti 404-sivuun).

Nuo kaksi puuttuvaa linkkiä korjattu.

Kiitti!

Vois olla hyvä idea kasata esim. Wikiin linkkilista missä olis nämä + muu lukemisen arvoinen aiheesta yhdessä paikassa eikä ripoteltuna sinnetänne foorumilla?

Samoin muuta hyvää materiaalia aiheeseen liittyen, esim. hyviä paikkoja hankkia teriä, Kremmenillä ainakin oli tiedossa joku hyvä eBay-kauppias jolta on saanut kohtuullisia teriä järkevään hintaan?

Aineistoa vielä päivitetään, mutta sitten kun se on kunnossa, niin nämä kaikki löytyvät yhdestä wikistä.

Tuolta löytyy jo aika paljon materiaalia
http://wiki.helsinki.hacklab.fi/Lotta