Edustusta Aallon Fablabin uusien tilojen avajaisiin?

Aalto fablab has now moved to a new place in Espoo
http://www.jkmm.fi/.../the-new-harald-herlin-learning.../
And we would like you to attend the opening party/ Symposium on the
27.1-28.1 A formal invitation will arrive your way shortly.

As we talk last time we are planning to have an open-day on the 28.1
(10-15) where people could come and make staff
and would like to ask you If Hacklab would be interested to have a work
shop/ display you works
or have a stand and fliers. How does it sound? We are expecting around
300 guests.

Tuo on valitettavasti päällekkäin HSF:n kanssa http://hsf.hacklab.fi/ joten suurin osa vakio-edustajista on oletettavasti Tampereella.

Et pääse HSF:fään mutta voisit lauantaina edustaa hacklab.fi:tä niin huutele alla, niiltä jotka on tehneet tätä useasti ennenkin saa kyllä neuvot, bannerit, flyerit ymsyms valmiina.

Jos edustaminen meinaa että otan flaikkuja mukaan ja puhun labista niin olen ehdottomasti valmis tekemään ton. FabLabilla kuitenkin tultu oltua niin kauan että oon jokatapauksessa menossa.

Jos pitää roudata jotain pöytiä, projekteja, jne. Niin mulla ei ole autoa niiden siirtelyyn joten sit tarttis kyl frendiä sivulle :slight_smile:

Eli kyl meen, HSF jää väliin jokatapauksessa.

Ehkä sen valokuvia pyörittävän demokeissin vois roudata paikalle vaikkei varsinaisesti projekteja veis näytille, sen on käsittääkseni pyörillä varustetussa salkussa (@jssmk vahvistaa) ja kulkee ihan näppärästi julkisilla mikäli näin on.

Anyway mennään sillä setillä millä voidaan, ei asiaa kannata liiemmin stressata.

Kiitoksia jo etukäteen vapaaehtoisuudesta.

Tapahtumasetti koeteltiin ensi kertaa tositoimissa Disobeyssa viikonloppuna. Ständipäivystäjät vahvistivat että kuvaesitys on ihan toimiva, eikä vaadi käyttäjältä kuin virtajohdon kiinnittämisen. Roll-up ja flyereita löytyy, ja @anacron lahjoitti toissapäivänä pöytämallisen esitetelineen.

Sellainen tarve nousi esiin, että tapahtumasetin työkalu- ja tarvikelaatikko pitäisi inventoida, suunnitella paremmin ja sitten sinetöidä seuraavaa tapahtumaa odottamaan. Tuosta laatikosta ei sitten saisi lainata mitään ennen seuraavaa tapahtumaa. (Tätä laatikkoa ei Fablabille tarvitse ottaa)

Flyerit, roll-up, ja näyttö kuulostaa setiltä johon kykenen itsekseni. Tuun tiistaina labille ja voisin ottaa sillon noi messiin ja palauttaa seuraavan viikon aikana (mutta en tiistaina).

Onko tän asian suhteen muuten jotain kontaktihenkilöä Aallon puolelta jonka kanssa voisin sopia käytännön asioita?

Laitoin mailitse yhteystietoja jäsenrekisterissä näköjään vanhentunut mailiosoite, heitän foorumin privaviestinä tiedot