Ennakkovaroitus suursiivouksesta Takkatiellä

Kuten ne jotka ovat tiloissa käyneet ovat huomanneet kaikki nurkat on täynnä rojua, tähän aiotaan tehdä iso korjausliike. Tarkka aikataulu alla.

Kaikki mille ei ole todella hyvää perustetta tulla säästetyksi lähtee kiertoon (erimielisyystapauksissa hallitus äänestää). Ottaen huomioon että aivan läbin vieressä on puutavarakauppa ja putkiliike niin mitään näistä saatavaa on turha varastoida yhtään yli aivan perustarpeen.

Jos sinulla on joku standardilaatikkoon mahtumaton projekti läbillä työn alla juuri nyt niin ota yhteyttä hallitukseen ja sovi ensinnäkin siitä että missä se säilytetään ja toisekseen siitä miten se merkitään. Jos projektisi ei ole aktiivisesti etenemässä niin vie se kotiin.

Jos haluat “pelastaa” jotain päätymästä kierrätykseen niin käy hakemassa se kotiin, mielellään jo ennen roudauspäivää.

Ja jokaisen joka haluaa säilyttää kaiken romun läbillä on syytä pohtia että maksaisiko satasen vuodessa (yhden neliömetrin vuokra) per rojunpala siitä että juuri tämä pala säästetään ? Jos maksukykyä (etukäteen) löytyy niin yhdistykselle tehtävin lahjoituksin voi pyrkiä vaikuttamaan hallituksen kantaan.

Perjantaina 2. Tammikuuta alkaen klo 12 roudataan kaikki minkä läbillä olemassaololle ei ole todella hyvää perustetta kiertoon, kantamisessa saa saapua auttamaan. Jos epäilet haluavasi “pelastaa” jotain niin tee se jo aiemmin koska perjantaina ei tuhlata arpomiseen aikaa.

Mahdollisesti pienelle osalle hylkyyn menevästä kamasta annetaan viikonlopun yli armonaikaa esim pelastuskuljetuksen järjestämistä varten, mutta ma 5. päivä lähtee kaikki loppukin tuomion saanut ryönä kiertoon.

3-4. päivä koitetaan saada tilat järjestykseen ja siistiksi, jos ei onnistu niin tiistaina koitetaan jatkaa (ja sitten hack-viikonloppuna jonka jälkeen viimeistään pitäisi asioiden alkaa olla vihdoin kunnossa)

Olohuoneen lattia (joka nyt päästää väriä) maalataan 7.1 ja 9.1, eli näinä päivinä/iltoina/öinä (alkaen klo 12 ja seuraavaan aamuun klo 9 asti) ei läbillä kulje kuin maalaukseen osallistuvat henkilöt. Torstaina 8.1 on dEEP (jos ei ole vielä joulutauolla) ja silloin voi (klo 9 jälkeen) kulkea muutenkin.

Maalausprojektista: minkä kokoinen alue olohuoneesta on tarkoitus tyhjentää ja maalata, ja millaisella maalilla?

Koko olohuone + syövytysalue + varasto.
Siis kaikki se jossa ei ole laminaattia tai klinkkeriä.

http://www.teknos.fi/?pageid=H5301
sävy T4017 (114)*
Siis sama harmaa, kuin puuverstaassa.
http://www.ac.teknos.fi/?pageid=H5434

*) Standard colour in all Teknofloor products

ps. toi vesiohenteisuus on ihan harkittu valinta. (kyllä ne ovat ihan hyviä nykyisin, 2-komponentti jutut sitten erikseen)

Asia selvä. Tehdäänkö kaikki kerralla (koko alue pitää tietenkin olla ihan tyhjä koko maalausoperaation ajan), vai osina jotenkin siirtelemällä esineitä?
Olisiko tarkoitus hyödyntää olemassaolevaa n. yhden huoneen vertaa laminaattia joka purettiin etuhuoneen lattiasta seinien kaadon yhteydessä – varaston alueen saattaisi saada laitettua sillä kohtuullisen hyvin?

Kahdessa osassa (kahtena päivänä).
Yksi maalikerros riittää.
Jos joku haluaa askarrella laminaattia hyllyjen alle jalkojen ympärille, niin tehköön sen sitten maalauksen jälkeen.

Eli ajatuksena on, ettei varastoa tyhjennetä hyllyistä, vaan lattia maalataan hyllyjen ympäriltä? Miten pitkälle opetustila + olohuone + keittiö + syövytystila tyhjennetään, kokonaan?
Järkevää varmaan olisi että loputkin lattialistat poistetaan opetustilan seiniltä ja eteisen klinkkerin reuna siistitään suoraksi ennen maalausta.

Tutkalaatikot lähtee myös, eli 10 kpl. sisällä 3mm vanerista random osastointeja, aitoa soviet kamaa:

Mitat suunnilleen 45x61x13 cm.

Nopein noutaja saa pitää.

Neljä peräkärryllistä ryönää on nyt poistettu ja tilanne näyttää oleellisesti paremmalta, bonkin SERriksi tuomitsemista jatketaan vielä ja varmaan jotain muutakin roskaa vielä hävitetään mutta ei ehkä enää kärrylasteittain (SERriä on kyllä valtava pino mutta sille on erikseen pakulla varustettu noutaja).

IRCistä lainatakseni:

00:07 <•rambo_> bonkinrakastajat huomio, tämä pino on poistumassa läbiltä, siellä on vaikka mitä “hyvää” jonka toimivuudesta tai mistään muustakaan ominaisuudesta ei ole mitään tietoa
00:07 <•rambo_> tärkein ominaisuus on se että ne ei ole enää koskaan tulossa takas läbille, jos pelastat tästä jotain viet sen heti kotiin ja et ikinä tuo läbille
00:07 <•rambo_> https://www.dropbox.com/s/3g9bwrdvp9kv2u7/2015-01-02%2023.12.51.jpg
00:08 <•rambo_> (tiistaina vielä ehtii)
00:10 <•rambo_> valitukset “hyvän” pois heittämisestä voi osoittaa frisbeekaupan vasemmallapuolella olevaan harmaaseen palautelaatikkoon jossa lukee Lassila & Tikanoja

Jos haluaa auttaa lattianmaalauskuviossa niin voi olla yhteydessä @kilpuri:in IRCissä, lähinnä tavaroiden kanto-avuksi kai kaivattais pari tyyppiä.