Esittelyvideo helsinki hacklab

Tänne ideat uudesta esittelyvideosta:

hyviä esitysvideoita baltimore: “https://www.youtube.com/user/HarfordHackerspace
https://www.youtube.com/watch?v=vTcMxXWtzus
https://www.youtube.com/watch?v=fNQsX_G_HFY

vois tehdä pätkän kuinka tänne tullaan!! siis juna/linjapysäkiltä nopea kameran veto labille, mahdollisesti päätieltä autolla. tai jos oikein halutaan niin tehdään oma video ja linkki sivustoille!

varoitus varo tikkaat on jyrkät!

voiko youtubeen (CC) laittaa subtitleksit englanniksi

Aloitetaan sillä mitä olisi kiva saada (Hacklab, video #1):

  • Vapaaehtoinen intrografiikkaan
  • Vapaaehtoinen kantavaan teemamusiikkiin

tossa on linkki vanhoihin videoihin:
https://www.dropbox.com/s/z42pzq0bz9sbarp/Helsinki%20Hacklab%20seinien%20purku%20(2014-10-17).mp4?dl=0
https://www.youtube.com/watch?v=mhwMIf0X_po
ja
https://www.dropbox.com/s/962v74x3ujpqcvx/Helsinki%20Hacklab%20uudet%20tilat%20(2014-10-07).mp4?dl=0

Messu- ja tapahtumakäyttöön voisi tarvita sellaisen videon, missä on suht lyhyinä leikkauksina pätkiä työskentelystä, työkoneista ja projekteista. Jotain sellaista mikä kestää aikaa ja käyttöä vuosiksi, vaikka työtila muuttuisi millaiseksi. Messuilla sen tulisi olla seurattavissa myös ilman ääntä.

Tämä voi olla ihan oma erillinen videonsa, jossa voisi olla kaikki vähän kasvottomampaa. Materiaalia voisi ihan hyvin olla muistakin kaupungeista. HSF:ään kamera mukaan?

“Kuinka tänne tullaan” aihetta auttamaan voisin toteuttaa 360 valokuvauksen, joka johdattaa tieltä Labin ovelle. Kuvat olisi helpoin jaella Google Mapsissa Labin “business listauksessa” joka löytyykin jo https://goo.gl/maps/vBgySdZbZ6q

Hei, kiitos avusta @kino! Aika moni meille saapuva yrittää löytää perille navigointisoftan ja pelkän talonumeron perusteella, ja siksi oven löytyminen rakennuksen takaa aiheuttaa ongelmia. Jos tuota lähtee ideoimaan vielä, niin yhdistyksen nettisivuille voisi laittaa vaikka pienen gif-luupin jossa käydään reitti läpi.

Kuvaus olisi tietty kiva tehdä hyvällä säällä :slight_smile: – vaikka silloin kun lumi peittää kaiken roskan pihasta.

Videoinnista ja kuvaamisesta voi tiistaina nykiä mun hihasta tai sitten kysellä jäseneltä @Knorad millaista apua erityisesti tarvittaisiin. Voin myös yrittää jeesata verkossa jos tarvitaan jotain apua esim. google business -tietojen tai nettisivujen päivittämisen kanssa tms.

Missäs @dist:in phantom-video meidän valo-oppaasta oli ? siitähän sen opastuksen sais.

Voi olla että kopterilla kuvattu, ilta-aikaan ja (muistaakseni) lähinnä valonauhaan kohdistettu video ei ole ehkä kaikkein soveltuvin tuohon? Laita @kino lisää infoa tai esimerkkiä siitä millainen näkemys sulla olisi ideastasi.

Ajatuksenani oli tehdä yksinkertainen 360 kuvasarja (Google Street View) juuri tuonne ylempänä linkittämääni labin google-listaukseen, jossa käyttäjä voi klikkailla kuvasta toiseen reitin kadulta labin ovelle (+ tutustua sisätiloihin jos halutaan). Sen voi sieltä embedoida labin yhteystietosivulle. Olen “Google Trusted Photographer”, eli voin linkittää nuo 360 kuvat toisiinsa, kuten Street Viewssä.

Tässä muutaman kuvapisteen esimerkki Villa Elfvikistä, https://goo.gl/maps/Qp3KHCSVPg32

Aa, nyt selkis :slight_smile: – hyvältä näyttää. Meille varmaankin sopii kaikki keinot, joilla pystytään auttamaan kävijät löytämään perille asti. Juuri nyt sisätilat ovat täysin kuvauskelvottomassa kunnossa, ja mahdollisia isompia muutoksia voi olla tulossa. Ulkotilat voisi siivota kuntoon… Yritetään saada asia järjestymään, mutta odottelisin jonkin aikaa ennen kuin tehdään mitään. Naapuria saattaa kiinnostaa miltä heidän pihansa näyttää Googlessa, niin muistetaan kertoa etukäteen.