Espoo Mini Maker Faire 2017

Maanantaina 14.8. tullut viesti Maker Fairesta


Ahoy - Tämä on kutsu värkkääjille!

Please, scroll down for info in English

Espoo Mini Maker Faire järjestetään 13.-14. lokakuuta 2017 Iso Omenan kirjastossa.

Espoo Mini Maker Faire on tapahtuma jossa esitellään monimuotoisesti tee-se-itse -kulttuuria värkkäyspisteiden, työpajojen, keskustelujen, tietoiskujen ja performanssien kautta. Tapahtuma on innostumisen, uskaltamisen ja oppimisen, käsillätekemisen sekä osaamisen jakamisen juhla, yleisötapahtuma, joka liikkuu tieteen, taiteen ja teknologian rajapinnassa. Perjantain tapahtuma on ainoastaan koululaisille ja satunnaisille kirjaston kävijöille, lauantai on koko perheen tapahtuma.

Kutsumme kaikkia värkkääjiä mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan nyt heti tai viimeistään 15.9.2017.

Tervetulleita ovat niin yhteisöt kuin yksityiset henkilöt yksin tai porukassa. Olipa bravuurisi 3d-tulostus, robotiikka, elektroniikka, radio-ohjattavat, avoin data, erilainen korjaaminen ja fiksailu, uusiutuva energia, soitinrakennus, perinnetekniikka, sormivirkkaus tai joku aivan muu - jos se on intohimoista tekemistä, se on kiinnostavaa.

Tule esittelemään tekemistäsi värkkäyspisteellä tai järjestä työpaja. Kerro yleisölle tekemisestäsi ja osaamisestasi lavalla tai pidä esitys tai performanssi. Toiveenamme on tarjota kävijöille monipuolisia tilaisuuksia nähdä, kokeilla ja oppia uusia taitoja.

Lisätietoja löydät täältä: http://espoo.makerfaire.com/call-for-makers/

Tapahtuman järjestäjä

Tapahtuman järjestävät Aalto Fablab, Espoon kirjasto ja WÄRK ry. Tapahtuma on osa kansainvälistä Mini Maker Faire -liikettä ja lisenssi tapahtuman järjestämiseen on saatu yhdysvaltalaiselta Maker Medialta.

Ota yhteyttä: tapahtumatuottaja José Jácome, jcjacome@gmail.com tai värkkääjävastaava Pauliina Jalonen,040-8488753 pauliina.jalonen@gmail.com


Ahoy Makers! This is an invitation for you!

The next Espoo Mini Maker Faire will be 13.-14.10.2017 in Iso Omena Library.

Espoo Mini Maker Faire is an all-ages gathering in which the DIY (do-it-yourself) culture is introduced to the public through a wide selection of maker stands, workshops, discussions and performances. It is a celebration of learning, daring, crafting and sharing and it features innovation and experimentation across the spectrum of science, engineering and art. This time Friday will be only for schools and students, Saturday will be the traditional event for the whole family.

We are inviting all makers to join the party!

You can enroll right now or by 15th September 2017 latest.

You are welcome to participate on your own or with your friends, associates, colleagues or the like. Whether your specialty is 3D printing, robotics, knitting, electronics, radio controllables, open data, fixing or tuning, renewable energy, building instruments, traditional technologies or something completely different - all maker projects created with passion are equally interesting.

Introduce your project on a maker stand or give a workshop. Tell the audience about your expertise on the stage or prepare a performance. We wish to present the visitors a multitude of opportunities to see, explore and learn new skills.

Additional information: http://espoo.makerfaire.com/call-for-makers/

Organizer

Espoo Mini Maker Faire is organized by Aalto Fablab, Espoo Library and Wärk ry. The event is a part of the international Mini Maker Faire movement, independently organized and licenced by Maker Media.

Contact: Event producer José Jácome, jcjacome@gmail.com or Maker relations: Pauliina Jalonen, 040-8488753, pauliina.jalonen@gmail.com

Muistutus että tämä tapahtuma siis huomenna :slight_smile: