Etsitään palkkatukioikeutettua työntekijää IoT-verstaalle

Löytyisikö tätä kautta palkkatukeen oikeutettua henkilöä työsuhteeseen (8 kk määräaikainen työsuhde, työnantaja Helsingin kaupunki) Vekotinverstaan http://vekotinverstas.fi isännäksi?

Palkattavalta henkilöltä toivotaan kokemusta elektroniikasta, mikrokontrollereista (esim. Arduino, STM, ESP8266), jonkin ohjelmointikielen perusteet (C/C++, Python, Java, PHP) ja yleisiä tietokoneen käyttötaitoja (Linux-kokemus lasketaan eduksi).

Oma-aloitteisuus ja hyvät sosiaaliset taidot ovat eduksi monitoimijaisessa ympäristössä työskenneltäessä (Kaapelitehdas).

Lisätietoja voi kysäistä minulta joko tässä tai slackissa yksityisviestillä (@arista) tai Jani Suonperältä, puh. 044 557 7484 / etunimi.sukunimi at lasipalatsi.fi

http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/tukea_rekrytointiin/palkkatuki/index.html

Tuollaisilla spekseillä ehkä harvemmin löytyy palkkatukeen oikeutettuja henkilöitä.

Palkkatuetun tuen tarkoituksena on edistää työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille silloin, kun hänellä on puutteita ammatillisessa osaamisessa tai tehtävissä selviytymiseen vaikuttava vamma tai sairaus. Vaikka palkkatuki myönnetään ja maksetaan työnantajalle, tuen myöntäminen lähtee aina työttömän työnhakijan palvelutarpeesta.

Erittäin hyvä kandidaatti tehtävään on löytynyt ja jos byrokratian rattaat nytkähtävät oikeaan suuntaan, niin paikka on toivottavasti täytetty lähiviikkona.

Moi! Onko mahdollisuuksia hakea vekotinverstaalle ilman ohjelmointitaitoja? Elektroniikkaa olen kyllä väsännyt ja monenlaista vekotinta rakentanut. Yst. terv. Tuomo

Sopiva henkilö on tosiaan jo löytynyt, mutta jos jokin menee palkkauksessa pieleen, niin ilmoitellaan kyllä täällä.

Ensimmäisen vekotinverstasisännän PaTu-pesti (8kk) alkaa vedellä viimeisiään (uusi, vastaava homma jatkuu hänellä kesän jälkeen) ja nyt pitäisi löytää tilalle vekotinverstasisäntä v2.0.

Jos sinä olet oikeutettu palkkatukeen tai tunnet jonkun hyvän tyypin joka olisi, niin ota yhteyttä ja/tai seuraa tätä viestiketjua. Linkitän paikkailmoituksen tänne kun ilmoitus aukeaa.

Samat toiveet taidoista pätevät kuin viime syksynäkin.

Vekotinverstaalla Kaapelitehtaalla voi poiketakin, tosin kiirettä pukkaa jos aikoo ehtiä ennen kuin kaikki häipyvät lomille.