Fusion 360 mallinnuskurssi 21.11. - 19.12

Tässä ennakkoilmoitus vuoden viimeiseen koulutustilaisuuteen.

Eli pidetään torstaista 21.11. eteenpäin viitenä torstaina klo 18-21 Fusion360-mallinnuksen perusteet aiempien kurssien tyyliin. Edellisten kurssien ohjelma löytyy hakemalla täältä Discoursesta “Fusion 360”.
Kouluttajana tällä kertaa jäsen Asko Kauppi sekä viimeisellä istunnolla allekirjoitanut aiheesta CAM ja jyrsintätyöstöratojen suunnittelu.

Kurssi on jälleen maksuton labin jäsenille ja maksimi osallistujamäärä on n. 16-18 henkeä jolloin tupa on jo varsin täynnä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

2 Likes

Mukana!

Ilmoittaudun mukaan!

Mukana

Mukana

Mukana!

Mukana.

Mukana

Mukana!

Mukana

Mukana Uuno

Ilmoittaudun kursille (olettaen, että hakemukseni liittyä yhdistyksen jäsenksi hyväksytään)

t. Jukka

Täytyy perua osallistumisilmoitus kun näyttää menevän liian monta kertaa päällekkäin muiden menojen kanssa. Harmi.

_0 / mukana

Käytössä Ubuntu 18.04 ja Googlesta näytti löytyvän yrityksiä/onnistumisia käyttämällä wine/browser/VMware/Cloud. (En huomannut discourse:ssa tästä ohjetta - sorry spam jos en osannut hakea oikein)

Onko jollain HackLab Hki kokemuksia/suosituksia miten laittaa Fusion 360 toimimaan Linux:ssa.

Muutama ehdokas:

t. JukkaJ

Tuskin on kukaan ainakaan Helsingin labilla yrittänyt istuttaa Fusionia Linuxiin. Melkein sanoisin että ennusmerkit on huonoja. Joku osa voi toimia mutta käytännössä varmaa, että aika pian rupeaa tökkimään.
Kurssilla ei paneuduta ohjelman asentamiseen vaan sen käyttöön koska siinäkin on ihan tarpeeksi viidelle istunnolle. Sen takia muidenkin on hyvä tiedostaa, että ohjelma pitää olla asennettuna ennen kurssin alkua. Jos on vaikeuksia niin tulkaa labille edeltävänä tiistaina, siellä saa ohjeita asennukseen.

1 Like

Hei,

TL;DR; Vmware virtuaalikoneella yritän tulla kursseille.

Tämän hetken combo: vmware player:in, windows 10 ja virtuaalikoneeseen sitten Fusion 360. (Windows lisenssiavainkin löytyi bios:sta, kunhan sitä hieman kaiveli - ja vaikka oli Windows 8.1 version avain niin ainakaan toistaiseksi ei ole tullut ilmoituksia puuttuvasta lisenssisä).

Virtuaalinen windows (paperspace) tuntui tahmaiselta (valitsin toki halvimman koneen eikä vielä tehnyt tuunauksiakaan). Huonommasta ratkaisusta olisi myös pitänyt maksaa.

PlayOnLinux:sta ei ainakaan mun Linux versiosta ei löytynyt valmista pakettia Fusion:lle. Saa nähdä tuleeko koskaan.

t. JukkaJ

Ilmoittautuisin mukaan (aika todennäköisesti, mutta kuunteluoppilaana, koneessa ei ole windowsia eikä fusionia)

Sitten olen suositellut yhdelle tuttavalleni kurssia, ja vaikutti siltä, että tässä olisi vielä yksi osallistuja, jos vain kurssille hyväksytään.

Tervetuloa, kyllä vielä mahtuu mukaan.

Hei, haluaisin osallistua kurssille.