Hackerspaces Summit Finland 2015 (13.-15.2.) Tampereella

Tunnetaan myös nimellä HSF.
Varaa aika kalenteriisi, ajantasaisin tilannetieto http://hsf.hacklab.fi/

Näissä on ollut kivaa. Erityisesti paikalle kaivataan uusien tai vasta perusteilla olevien läbien edustajia.

Vaasalaiset koostivat 2014 HSF:stä videon http://vaasa.hacklab.fi/2014/02/15/video-hackerspace-summit-finland-2014-tapahtumasta/

Tamperelaisten raportti 2013 HSF:stä http://5w.fi/5blog/2013/02/05/hackerspace-summit-finland-2013/


The event has been in Finnish in the past just because there have not been any participants that cannot understand it. However do not let this stop you from coming, we’ll figure something out together.

Robottikisan konsepti on julkaistu http://kirjoitusalusta.fi/5w-roborally

Tänä vuonna ei seurata viivaa vaan navigoidaan seinien mukaan.

Kuva ja mitat radasta:

Huomaa erityisesti että moottorit ja renkaat on säännöissä lukittu, muuten on melko vapaata rakentaminen, jokatapauksessa Tampereen läbiltä saa osallistuja etukäteen rakennussarjan jolla pääsee jo pitkälle.

Näyttäisivät Tamperelaiset aikovan tarjota jonkinsortin referenssitoteutuksenkin niiin pääsee häkkäämään vaikka ei olisi suuri robottiguru.

Pro tip: https://www.udacity.com/course/cs373 (allekirjoittanut kävi tämän online-kurssin silloin kun se tuli [jolloin ei ollu noita maksullisia lisäpalveluita edes tarjolla], todella hyvä, ainoastaan matriisien kanssa joutu Khan academystä kertaamaan että mites näitä piti laskea, mutta se tulee vasta kurssin loppupuolella kun puhutaan Kalman filttereistä)

Ilmoittautuminen on auki, tosin Helsingin, Tampereen tai Turun jäsenille vasta 14. päivä alkaen koska halutaan suosia pieniä/uusia läbejä ja osallistujamäärä on tilanpuutteen pakosta rajoitettu 40 henkeen (viime vuonna oli 36 osallistujaa).


Registration is now open (but if you’re member of Helsinki, Tampere or Turku hacklab wait until 14th to register, right now the smaller/newer labs have priority).

Se olis nyt auki sitten kaikille, kiireellä kaikki ilmoittautumaan ja nähdään (viimeistään) Tampereella.