Hacklab Seinäjoelle?

Jos olet kiinnostunut hacklabista Seinäjoelle, niin kannattaa käydä lukasemassa dokumentti


Freenodessa on myös IRC kanava #SjkHacklab jossa ainakin itse pyrin olemaan tavoitettavissa.

Yllä oleva dokumentti eikä irc kanava ole minun käsialaa, että en ole varma olenko ns. astumassa jonkun varpaille tätät kirjottaessa, mutta pääasiallinen tarkoitus onkin että ihmiset havaitsee että myös Seinäjoella on kiinnostusta perustaa oma Hacklab ja Google ohjaa oikeaan suuntaan.

1 Like

Onnea matkaan! Tulkaa ihmeessä kaikki sitten ensi vuoden alussa Tampereelle HSF:fään (tarkka päivä TBD) ja toki #hacklab.fi -kanavalla Freenodella voi kysellä kaikenlaista.

Useilla vanhemmilla läbeillä on kaikenmoista ylimäärästä sälää josta voidaan varmaan kasailla jotain care-packagea uuden läbin alkuvarustukseen.

Tampereella on Tampere Hacklab, http://tampere.hacklab.fi/ . Vanhentuneet 5w-linkit olemme koittaneet poistaa Internetistä. Facebookkiin varmaan kannattaa myös perustaa sivu, vaikka sitä muuten vastustaisi. Ja tulkaa tosiaan HSF:n alkuvuodesta 2017.

Kannatan!
Aloituspalaveri jossain.
Vaikkapa kirjastossa…

Meillä on Telegrammissa ja IRCissä keskustelukanava jossa pysyy mukana viimeisimmissä suunnitelmissa.

Kieltämättä hyvin on saatu tämä perustamishomma käyntiin kun on ilmaantunu paljon kiinnostuneita. Nyt on Hacklabille saatu alustavat kotisivut joita aletaan kasaamaan pikkuhiljaa kun hommat etenee.

http://seinajoki.hacklab.fi

Lisäksi ensimmäinen kokous on 22.9 torstaina. Paikka ja kellonaika varmentuvat lähiaikoina. Kiinnostuneille myös löytyy Google Docs linkki jonne voi käydä ilmiantamassa itsensä :slight_smile:

Tässä vähän päivitystä missä mennään :grin:

2 Likes