Helsinki hacklab siivoustalkoot, lauantaina 5.5.2018


#1

Pidetään labin siivoustalkoot ensi lauantaina. Sopiva aloitusajankohta voisi olla 14:00

Pääasiallisena tarkoituksena on siivota varastohuone. Alivuokralaisellemme tulee ensi viikon tiistaina isoja laitteita, jotka pitää saada mahtumaan käytävää pitkin.

Samalla myös käydään labia läpi, imurin ja lattioiden (miksei muidenkin pintojen) pesun muodossa.

Homma helpottuu mikäli saamme pihalle roskalavan lauantaihin mennessä. Muutoin keräämme luiskan perälle ulos kasan, josta ne myöhemmin heitellään lavalle.

Mikäli keli, aika ja osallistujamäärä sallii niin otetaan piha-alueen siivous myös. Otan mukaani lehtipuhaltimen, haravan ja painepesurin mikäli saan kehitettyä vedensyöttöön ratkaisun.

Pientä nyyttikestimeininkiä voi myös harrastaa.

Nähdään lauantaina!


#2

Siivoustalkoiden yhteydessä suuri osa eteisen kenkätelineessä olevista sisäkengistä siirrettiin varaston puolelle kolmeen laatikkoon. Kenkätelineessä on seissyt paljon nimikoimattomia kenkiä kuukausia tai pahimmillaan vuosia ilman käyttöä.

Ehdotankin, että kenkien omistajat hakevat laatikosta omansa, putsaavat pahimmat pölyt ja palauttavat kengät telineeseen. Ennen pitkää noutamattomat kengät laitetaan kiertoon tilaa viemästä. Hallitus voinee määrätä tarkemman aikarajan, meikäläisellä ei varmaan ole valtuuksia heitellä muiden omaisuutta labilta pois.