Kimppatilaus: G-Wizard

G-Wizardista] saa hacklabit yms samat alennukset kuin oppilaitokset. Tämän kun yhdistää vielä volume-discountteihin kun tilaa porukalla niin saa hinnan ihan inhimilliselle tasolle.

Elämän yksinkertaistamiseksi varmaan lifetime-versioita, jos on tosi köyhä olo ja hintelä spindle niin 3 vuoden versiolla saa sitten sen hinteläspindleisen koneen kyllä lopun ajoiksi asti lisenssiin (noilla on semmonen hassu systeemi että jokaista subscriberinä oltua vuotta kohden saa yhden ilmaisen spindle-hevosvoiman)

Tosta on nykyään näköjään maccibundlekin mutta koska en halunnut Adobe Air:ia niin ajan tota trial-lisenssiä Windows-virtuaalikoneessa.

Eli laittakaa nimi alle jos haluatte mukaan kimppaan (ja lifetime vai 3v versio), mulle voi sitten laittaa privana mailiosoitteen jolle haluaa sen lisenssin rekisteröidä.

Edit: Ja kyseessä on siis “Feeds & Speeds” -laskuri, jos ei meinaa koskaan tehdä mitään CNC-juttuja niin kovin turha härpäke, jos meinaa niin suunnattoman kätevä koska “Feeds & Speeds” aka syöttöarvot on se vaikein asia arpoa kohdalleen ja väärillä arvoilla tulee sutta sekä sekundaa (ja katkenneita työkaluja).

Kyllä kiinnostaa. Laitan vielä tieto eteenpäin Amiedun CNC-koulutuksen muille opiskelijoille, jos ne ehkä haluaa/pääsee tähän mukaan.

Nostetaas tämä vielä, pääsiäisen jälkeen ajattelin laittaa tilauksen sisään että nyt alkaa olla kiire tehdä päätöksiä.

No meni vähän pidempään yli pääsiäisen, mutta koska oma trial-lisenssi on nyt loppu niin viikonlopun aikana viimeiset sitoutumiset kimppatilaukseen. Tällä hetkellä osallistuminen näyttää aika köyhältä joten volume-alennuksia ei ole tiedossa, oppilaitosalennus toki on.