Vaaka Arduinolla toteutettuna

Onkos kuinka kokemusta noista vaaka-antureista ja niiden käyttämisestä Arduinon kanssa? Eli vastaavia kuin tämä:

Pitäisi modernisoida vanha maatilavaaka/eläinvaaka/sikavaaka. Jos jonkin 200kg saisi mittauksen kohtuullisella tarkkuudella niin hyvä. Jonkinlaisen vahvistinpiirinhän noi anturit tarvitsevat. Vaaka on vastaava, mutta jo aika vanha. Nykyinen elektroniikka on ottanut onkeensa enkä sitä jaksa korjata. Varsinkaan kun aattelin että Arduinon kanssa pääsisin joskus siihen tilanteenseen että pelkän punnitsemisen lisäksi se lukisi korvamerkin RFID tagin ja tallentaisi nämä tiedot yhteen ja lataisi tiedot vaikka WLAN:n kautta talteen. Mutta kun jostain pitää aloittaa niin aloittaa sitten vaikka tuosta pelkästä punninnasta. Samaan syssyyn vaihdetaan vanerit ja runko menee hiekkapuhallukseen ja maalaukseen.

Löyty omastakin pari kuvaa näköjään

Käyttöliittymän vaakaan voi toki tehdä vaikka Arskallakin. Tuo anturi vaan on venymäliuskapalkki ja sellaisena vaatii mittasiltakytkennän ja sen perään siltavahvistimen. Noita eväitä ei Arduinosta löydy.
Tutustupa vaikka tähän ensin ja arvioi sitten mitä tarvitaan ja mitä jo on: strain gauge

Joo tuo on tuttu. Vahvistimena nyt hieman luettua olis ajatuksena ADS1231 jossa on 128 kertainen vahvistus. Mittaisiltakytkentä ei ole toisaalta kovinkaan tuttu ja se että onko noissa valmiissa antureissa itsessään kytkentä, onko paremmat toteutettu esim valmiiksi 4:llä venymäliuskalla?

Vaaka pitäisi purkaa loppuun että pääsisi näkemään millaiset anturit sinne parhaiten sopii. Tai onko esim nykyiset anturit käyttökelpoiset.