Videopalaveri 24.11 klo 19, Kasvien automaattinen kastelu

Teretulemast videopalaveriin keskustelemaan kukkien ja kasvien automaattisesta kastelusta. Onko sinulla jo toimiva järjestelmä? Oletko kiinnostunut rakentamaan omasi? Tervetuloa kuuntelemaan.

Samalla koeponnistetaan @fixie:n asentama video conferencing järjestelmä ja selvitetään kuinka monen osallistujan jälkeen homma alkaa pätkimään.

Osallistuaksesi tarvitset HTML5 kyvykkään selaimen ja kuulokkeet. Mikäli haluat kuulua, hanki mikki ja jos näkyä niin webbikamera.

Palaveri alkaa 24.11.2015 klo 19 ja jatketaan niin pitkään kuin jaksetaan.
Osallistumislinkki:https://jitsi.hacklab.fi/KasteleMultasi ja salasana “Kastellaan” mikäli sitä Jitsi kyselee.

Ei mitään takeita kuinka hyvin tuo palvelu toimii mutta sittenhän nähdään…

Harmi, että huomasin tämän vasta tänään, olisi ollut kiinnostavaa osallistua. Mulla on parvekkeella kesäisin ebbi, joka on toiminut ongelmitta muutaman vuoden. Se selviää hyvin parikin viikkoa ilman veden lisäystä (riippuen tietenkin vesisäiliön koosta. Ebbi on helppo rakentaa motonetista/biltemasta/clasohlssonista saatavista tarvikkeista parilla kympillä.

http://www.chiliwiki.fi/index.php?title=Ebb

Pidettiin videopalaveri käyttäen Jitsiä Wispin kanssa. Poro ehti hetken aikaa olemaan paikan päällä. Kirjoteltiin wispin kanssa vähän projektin etenemisestä kirjoitusalustaan. Kirjoitusalusta-5WGrowBot
Ajatuksena on siis että lähdetään yksinkertaisesta yhden kasvin kastelun muistuttajasta liikenteeseen. Edetään pienillä askelilla että ideat muodostuvat toteutuksiksi.

Onko muita asiasta kiinnostuneita kuin “arista”?

Tämäkin itseasiassa kiinnostaa. Loppupeleissä itsellä tarve “hieman” isompaan järjestelmään kun tässä harkitaan 6x20m kasvihuoneen kättöönottoa.